Det bästa Spanien har att erbjuda!

Här hittar du verkligen allt det bästa Spanien har att bjuda på. Med 320 soldagar om året är det alltid sommar! En Decemberdag i Puerto Rey är som en högsommardag i Sverige.

Boka drömhuset idag
Läs allt om huset och Puerto Rey

Vårt erbjudande

Puerto Rey / Vera Playa - The place to be!
Letar du efter en plats i världen för att vila upp dig, och att bara finnas och leva i nuet? Läs mer om, vad vi tycker världens mysigaste platser, vårt hus i Puerto Rey / Vera Playa!

Här är det alltid sommar. Du har närhet till allt, exempelvis underhållning, underbar mat, milslånga stränder, pooler och havsbad!

Kanske hälsar du på i Puerto Rey för att spela på någon av Europas bästa golfbanor? Träna cykel? Windsurfing? Kiteboarda tillsammans med VM-2'an? Oavsett din passion är du välkommen att hyra vårt mysiga radhus.

Läs mer här
PuertoRey på Facebook

Om regionen

Costa de Almería är regionen längst ned i Spaniens sydöstra hörn, i härligt soliga och sandstrandskantade Andalusien. Andalusien var en gång Spaniens fattigaste region, särskilt provinserna Málaga, Granada och Sevilla, som nu är några av de populäraste turistmålen i Europa. Detta tack vare dess sandstränder, vackra natur, spektakulära bergskedjor, fantastiska monument och temperamentsfulla människor som lever livet fullt ut och är välkända för sitt välmående, värme och gästfrihet.

Se vårt bildgalleriPuertoRey Facebooksida